fredag 14 november 2014

veckobrev v.46

Veckobrev från Vågen år 2
V.46

Veckan som gått:


· Matematik: Vi hade ett till "matteprov" i veckan. Det handlade om addition och subtraktion med tiotalsövergång. Resultatet den här gången var sämre än andra diagnoser som vi haft. En del barn har inte behärskat räknesätten och behöver öva på det. Vi skickar hem provet, skriv under och skicka tillbaka till skolan.



· Svenska: Vi kommer att ha en diagnos i Svenska nästa vecka. Det handlar om läsförståelse och läshastighet. Barnen ska läsa en del meningar och markera bilden som passar till meningen under en viss tid. Vi får tyvärr inte skicka hem resultatet.



· Tema: Vi fortsätter och jobbar med temat "Balansera och väga". Barnen har satt ihop sina balansvågar, har gissat vikten av olika föremål och sedan testat om de hade gissat rätt.


Veckan som kommer:


· Nästa fredag den 21/11 ska alla vi i åk 2 åka till Zinkensdamm IP och åka skridskor. Vi går från skolan ca kl 8:15 (Kom i TID!) och är tillbaka ca kl 13:00. Vi ska grilla korv. Barnen ska ha frukt och vatten med sig. Vi ska vara utomhus hela dagen så det är viktigt att barnen har varma kläder, varma skor, halsduk, mössa och vantar med sig.



Ha en bra vecka!

Azar ( 50838539 ) Nataly ( 50824731

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar