fredag 17 april 2015



                                                 v.16

 

Hej alla föräldrar

 

Vi var på besök på Björksättra gården i tisdags. Vi gick runt på bondgården och tittade på alla mjölkkor, kalvar, får, kaniner och en hund som barnen nästan klappade ihjäl! Det var en annorlunda och rolig upplevelse för många barn som var lite rädda i början, men sen hade bara roligt. I skolan har vi börjat jobba med en egen bondgårdsbok där barnen läser, skriver och ritar om allt som har med bondgården att göra.

Nästa torsdag är världsboksdagen och våra barn ska gå på en tipspromenad i blandade grupper. De ska svara på frågor om olika böcker och vinna fina priser. Vi berättar mer nästa vecka.

Vi bifogar några rader som vår rektor Annika Hällsson har skrivit till alla föräldrar och önskar er en trevlig vecka.

 

Azar ( 50838539 )           Nataly ( 50824731 )

 

Rektors rader
 
Här kommer några rader från mig. Jag tänker försöka få med lite information till er i veckobreven varje vecka.
 
Den här veckan vill jag berätta två saker;
Det första är att vi kommer få skolgården på Lillholmsskolan iordninggjord. Arbetet med skolgården startar direkt när sommarlovet börjar. Vi kommer få nya roliga lekredskap och en ny scen bland annat. Det kommer att bli så fint när det är färdigt!
Det andra jag vill informera er om är att ett av de stora husen på Lillholmsskolan kommer att helrenoveras. Ventilationen skall bytas och alla golv, väggar och tak kommer målas och göras iordning. Det innebär att ca 120 elever måste flytta till andra lokaler under ett år. Vilka elever det blir som flyttar och vart återkommer jag med i nästa veckas Rektors rader. Det kommer bli lite nytt och annorlunda under ett år, men vi bygger för att det ska bli bättre!
Vänliga hälsningar
Annika

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar