fredag 27 mars 2015



Veckobrev från Vågen år 2

V.13

Hej alla föräldrar!

 

Vi var på konsert i måndags. Föreställningen hette ”Agnes och änglarna” och handlade om vänskap, utanförskap och samarbete. En stor orkester spelade klassisk musik och vi lärde oss namn på några musikinstrument. Det var en bra föreställning.

 

Vi har deltagit i ett internationellt matteprov som heter Kängurutävlingen. Många andra klasser i Lillholmsskolan är också med i tävlingen och vi hoppas på ett bra resultat. Frågorna som handlar mest om problemlösning kommer från olika länder och det är roligt att jobba med dem och känna sig internationellt engagerad!

 

Nästa tisdag den 31/3 ska vi gå på museum. Det är Naturhistoriskamuseet som vi ska besöka. Vi ska se en film on rymden på Cosmonova och sedan besöka en utställning om dinosaurier på museet. Rymden och dinosaurier är ju två teman som vi har jobbat med. Vi har beställt mat från köket, men det är bra om barnen har frukt med sig och vatten att dricka.

 

Nästa vecka får barnen inga läxor då det är påsklov veckan där på.

Lappen om modersmålundervisning ska ni fylla i och skicka tillbaka snarast.

 

Vi har ännu några få fall av löss på avdelningen så vi ber er att titta i era barns hår, kamma med luskam över helgen. Detta är viktigt då det kan överföras till andra barn och även vuxna!

 

 

                                    Ha en bra vecka!

 

Azar (08-508 385 39 )    Nataly ( 08-508 247 31)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar